Kontakt os

MODERN MARKETING AGENCY

Det er ikke tilfældigt, at vi kalder os KONXION. For os handler det nemlig om at skabe connections, forbindelser. Vi er en virksomhed, som lever af at skabe forbindelser mellem mennesker, mellem brands og kunder og mellem strategi og salg – i en verden der er blevet digital.

Som virksomhed er vi “født” digitale og sådan tænker vi også! Vi baserer vores løsninger på baggrund af data fremfor mavefornemmelse. 

Tiden indbyder til at skabe nye forbindelser. Med den teknologi, der er til rådighed i dag, har virksomheder mulighed for at skabe tusindvis af forbindelser til nye og eksisterende kunder. Kort sagt vi målretter dit budskab til den rette bruger, på det rette sted, og på det rette tidspunkt - dét er modern marketing.

HVORFOR KONXION?

 • lars_2.png

  ASK THE EXPERTS

  Hvad enten vi taler strategi, social, web, media eller creative, så er marketing i dag så omfattende, at én mand ikke kan løfte opgaven alene. Når du entrérer med KONXION får du adgang til mere end 30 af landets skarpeste hjerner indenfor cross-media så vi kan sammensætte og eksekvere den rette omni-channel strategi for dit brand.

 • map_3.png

  MODERN MARKETING MAP

  Medievalget er i dag blot et spørgsmål om teknologi. Det er måden hvorpå vi anvender teknologien og skaber synergi medierne imellem, der er interessant. Din rejse mod ‘modern marketing’ er unik og vi hjælper dig på vej hvad enten den omfatter paid, owned eller earned media. Vi sikrer, at du er always-on!

 • Anne_1.jpg

  VI ER DIN MARKETINGAFDELING

  Vi er til lange loyale parforhold, venskab er et nøgleord for os. Vi dyrker det internt såvel som eksternt. Du skal anskue os som din egen marketingafdeling og vi investerer gerne tiden i at lære din forretning at kende, således at vi kan udfordre normerne og udvikle os sammen med dig på den lange bane.

Passion - Performance - Profit

HVORDAN ARBEJDER VI?


Det må gerne være sjovt at gå på arbejde; det giver som regel de bedste resultater. Din ambition er vores passion.
Vi er drevet af at levere det ultimative, således det kan aflæses på bundlinjen.  Hvad enten din bundlinje gøres
op i kroner og ører, i trafik, i leads eller noget helt fjerde, så er det vores ambition at arbejde sammen med
de kunder, der vil lidt mere! 

Vi har ingen intentioner om at være de billigste eller de hurtigste, men vi brænder for at være de bedste.
Ingen løsninger er for store eller for små; det handler om at gøre en forskel. 

Vi er udstyret med to ører og en mund. Derfor starter et samarbejde typisk med en workshop 
hvor vi kan lære din virksomhed at kende og stille skarpt på dine muligheder. 
 

Vi analyserer menneskers digitale adfærd, kortlægger morgendagens
kunder og omsætter data til løsninger i en verden der er digital

Vi tager jer med på en rejse i en verden der er blevet digital.

 • avis_6.png

  VERDEN FØR...

  Digitaliseringen har ændret måden hvorpå vi tænker forretning og måden hvorpå vi interagere med hinanden.  Der er sket mere med den teknologiske udvikling på de sidste 10 år end i de forrige 100 år. Den gode kampagne er ikke længere baseret på design, følelser og mavefornemmelse. 

 • væg.png

  VERDEN NU...

  I dag sætter vi elektroniske fodspor fra vugge til krukke. Alt kan gøres op i kroner og øre, ingen spildte midler og fuld dokumenteret effekt for de anvendte ressourcer. Enhver handling kan måles! Selv handlinger der ikke er udført kan forudsiges, og det rigtige budskab kan målrettes til den rigtige modtager på det rigtige tidspunkt.