Kontakt os
Mere end bare et mediehus, - også et socialt mediehus

Mediehus griber de sociale mediers muligheder inden for synergi mellem følgere og seere

Vi har hjulpet TV2 Nord igennem mere end 6 år med strategi, rådgivning og sparring inden for sociale medier;  primært Facebook, men også Instagram og Twitter. Vi er stolte over at have været med til etablere TV2 Nords Facebook-side helt fra bunden af som en af de første TV stationer i Danmark i 2010. Løsningen har efterfølgende har dannet præcedens for andre mediehuse i Danmark.

Vi har udfyldt en stor del af rollen med det daglige driftsansvar for TV2 Nords Facebook-side via daglig overvågning og monitorering, og er i et tæt samarbejde med TV2 Nords redaktører lykkes med at gå fra nul til 50.000 følgere på Facebook. Et af de helt store fokusområder har været at skabe trafik til deres website via sociale medier, og har opnået en værdifuld synergi mellem TV mediet og online medierne via brugerinvolvering for både TV seerne og Facebook-følgerne.

Derudover har video views været et vigtigt KPI og et redskab til at skabe synergi mellem TV - og online mediet. Det har især givet mulighed for at favne de unge og levere nyheder på deres præmisser, og har på denne måde været med til at fastholde bredden inden for public service.

Privatlivsindstillinger for skærmtrolde

TV2 Nords journalister er populære og et folkeeje for mange. En vigtig overvejelse i den strategiske rådgivning har derfor været at skabe den gode balance mellem at være en offentlig og privat person som tv-vært på sociale medier. KONXION har i den forbindelse undervist og rådgivet i privatindstillinger og journalisters fremfærd på sociale medier.

 

Om TV2 Nord

TV2 Nord blev etableret i 1989, og er en af de i alt otte regionale tv-stationer, der dagligt producerer nyheder og aktualitetsprogrammer til TV2/ Danmark. Regionerne er selvstændige selvejende virksomheder, men har et tæt samarbejde med TV 2.

Social medie træning og effektiv strategi, der binder kendte medier sammen med nye. Vi står dig bi på hele rejsen.

Fang os på 96 25 50 00 og lad os hjælpe dig hele vejen rundt.