Kontakt os

JOB HOS KONXION

Hos KONXION er vi altid på udkig efter den næste nye stjerne i Modern Marketing universet. Er du derfor en sucker for data, digitale og sociale medier samt spændende nationale og internationale brands, så er KONXION måske stedet for dig! Du bliver en del af et ungt, kreativt og dataelskende team, og vi kan garantere en hverdag, der bliver langt fra ordinær og kedelig.

Vi elsker altid at modtage uopfordrede ansøgninger, men vi kan ikke altid love at give et personligt svar tilbage. Din ansøgning vil dog blive gemt i vores database, og vi vil tage fat i dig når/hvis, der dukker en stilling op, der matcher din profil. 

Søg en konkret stilling eller send en uopfordret ansøgning herunder - og husk så lige at holde øje med, hvornår vi søger nye kandidater.

Følg os på facebook.com/konxion eller linkedin.com/company/konxion - så er du altid opdateret.

 

Lokationer

Slotsgade 27, 2. sal
DK-9000 Aalborg

Finlandsgade 17, 1. sal
(I Storcenter Nord)
DK-8200  Aarhus N
Tlf. 25 70 86 70


CVR. nr.: 29 79 30 42

#TEAMKONXION

  •  

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante. Donec eu libero sit amet quam egestas semper. Aenean ultricies mi vitae est. Mauris placerat eleifend leo.