Skatka Kundeklub

Som medlem af Skatka kundeklub får du en masse fordele: Medlemskab af Skatka Kundeklub er gratis og uforpligtende, og du kan til enhver tid melde dig ud. Du skal være fyldt 18 år for at være medlem af Skatka Kundeklub. Ved at acceptere kundevilkårene giver du samtykke til, at Skatka Modelækkerier (Rimmensvej 2, 9440 Aabybro, Danmark) må sende dig markedsføring pr. e-mail om:

Tøj, sko, tasker, accessories og andet modetilbehør mv. vedrørende de brands der føres i butikken, samt de brands der måtte blive markedsført i fremtiden.

Tilbud, udsalg, konkurrencer samt events (arrangementer) fra egen butik samt andre markedsføringstiltag.

Du giver ligeledes samtykke til, at Skatka Modelækkerier indsamler, behandler og registrerer de personoplysninger, som du har afgivet. Dine medlemsoplysninger opbevares hos Skatka Modelækkerier, Rimmensvej 2, 9440 Aabybro, Danmark, og behandles fortroligt.

Du er til enhver tid berettiget til at få informationer om, hvilke oplysninger Skatka behandler om dig. Du kan bede om at oplysninger, som Skatka har om dig, rettes, blokeres eller slettes.

Vi deler ikke dine oplysninger med andre virksomheder uden din tilladelse, medmindre dette kræves i henhold til lovgivningen eller du har bedt om at modtage konkrete informationer.