Kontakt os
Luk messenger

Søgemaskineoptimering

SEO er en vigtig del af din hjemmeside. Vi er specialister - og vi kan vise gode resultater over for vores kunder


Søgemaskineoptimering er vejen til din hjemmeside

At rangere højt på søgemaskiner som google.dk og andres resultatlister er et centralt element i moderne markedsføring. Er din virksomhed nem at finde på nettet, er det lige så godt som at have butik på Kongens Nytorv i København. Eller måske bedre – og helt sikkert mange gange billigere.

Vi har erfaringen

Vores træfsikre arbejde med søgemaskineoptimering leder Google, Yahoo og andre søgemaskiner lige ind på din hjemmeside. Dag og nat trawler søgemaskinernes Netrobotter internettets sider for, at tilbyde relevante hit til kunder, i deres søgen efter en leverandør eller butik. Når en mulig kunde søger på nettet efter det, du kan tilbyde, skulle din virksomhed gerne dukke op øverst på skærmen.

Gå ikke ud fra, at dine potentielle kunder og gæster bare skriver dit firmas navn i søgemaskinens søgefeltet. Måske kender de det slet ikke, eller de har glemt det? Lad os hjælpe med at udføre søgemaskineoptimeringen og udforme strategien bag.

SEO er målrettet tekst på din hjemmeside

En søgeordsoptimeret tekst er en tekst, der målrettet er skrevet, så der optræder ord og begreber, der matcher de søgninger, dine potentielle kunder benytter. Det handler i høj grad om at vide, fornemme, gætte – og ikke mindst analysere sig frem til – hvilke ord og begreber, de evt. kunne tænkes at bruge.

Gode SEO resultater pga. kendskab til koder

KONXION er SEO specialister og kan til en hver tid aktivt tilpasse en indsats på søgeord der matcher din hjemmeside og dit budget. Vi opnår mange gode resultater ift. SEO, fordi vores programmører – udover at benytte søgeordsoptimeret tekst, også tager udgangspunkt i de koder, der ligger på din hjemmeside.

Kontakt os og hør om KONXIONS effektive SEO strategier.

"Jeg er meget begejstret for hvorledes NABOMA kommer ind på toppen af stort set alle søgeord. Det er lidt vildt at komme ind, når man søger på konkurrenternes stole" 
- Niels Jørn Vestergaard, Naboma Seating Systems

Vil du ringes op? Vi vil gerne ringe dig op og fortælle mere.

Slotsgade 27, 2. sal
DK-9000 Aalborg
Flæsketorvet 68, 1. sal
DK-1711 København V
Kontakt +45 96 25 50 00
support@konxion.dk