SEM

Search Engine Marketing - optimal synlighed i søgemaskinerne. 


SEO - Søgemaskineoptimering

Organiske resultater er dem som Google prioriterer, at præsentere alt efter, hvad der søges på. Disse ord udviser høj troværdighed i brugerundersøgelserne. Vi har erfaringen til at påvirke Googles prioritering, og kan hjælpe med, at få dine sider på de relevante ord. Det er ofte en længere proces, men vi rådgiver og udfører gerne. 
Læs mere om SEO

Annoncering

Brug søgemaskinerne til at komme frem på relevante ord nu-og-her. Vi hjælper med opsætning og overvågning af dine annoncer således du får optimalt udbytte af dine markedsføringskroner. 
Læs mere om annoncering

Indoor Street View

Kender du Street View fra Google Maps? Nu kan vi hjælpe dig med at få optaget 360° panorama fra din forretning eller kontor, således folk kan "gå" rundt i dine omgivelser, når der søges efter din virksomhed. Dette skaber gennemsigtighed og er godt for brugeren og i sidste ende din forretning. 
Læs mere om Indoor Street View

Google+ Plus

Udnyt Googles sociale netværk, Google Plus, og dens virkninger på de organiske søgeresultater. Derudover kan du skabe kontakt med dine brugere. Vi hjælper med oprettelsen og evt. vedligehold efterfølgende. 
Læs mere om Google Plus

Udvalgte cases

Erling Christensen MøblerErling Christensen Møblererling-christensen-moebler.dkBladt IndustriesBladt Industriesbladt.dkSkovbohuseSkovbohuseskovbohuse.dkSTERN INTERIEURSTERN INTERIEURsternshop.dkBjørk & MaigårdBjørk & Maigårdbjork-maigaard.dk

Vil du ringes op? Vi vil gerne ringe dig op og fortælle mere.