Økonomiblæksprutte søges til Digitalt bureau i Aalborg

KONXION, der et af Danmarks førende digitale bureauer, er i en rivende udvikling. For at sikre den fortsatte udvikling, søger vi nu en engageret og pertentlig økonomiblæksprutte. Stillingen er nomineret til 20 timer med mulighed for 30 timer på sigt.

KONXION er en virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og du vil derfor have indflydelse på tilrettelægningen og afviklingen af dine opgaver. Det er vigtigt, at du besidder den rette kombination af gåpåmod, selvstændighed, drive og fleksibilitet. Vi er en virksomhed med et ungt og uformelt arbejdsmiljø, hvor du vil arbejde tæt sammen med den administrerende direktør.

Læs mere


Frisk Frontend udvikler med flair for support

KONXION søger Frontend udvikler til produktion af hjemmesider på et Content Management System samt supportering af løsninger for kunder.

Er du frisk og kan arbejde i team med andre dygtige udviklere, samt evner at være med til at lave kravspecifikationer, udvikling, tests og support, så har vi jobbet for dig.
Opgaverne vil spænde fra opsætning af individuelle websites for vores kunder over til specifikke  kundeløsninger med specialopsætninger og kode. Du får med andre ord mange muligheder for, at udvikle dit i forvejen stærke faglige fundament samt din forståelse for sådanne systemer.

Læs mere