KONXION søger dedikeret SEM-specialist

Vi søger en erfaren, fagligt stærk, dedikeret og initiativrig profil til vores afdeling i Aalborg. Du kommer til at indgå i et team med ansvar for, at vi forbliver de bedste i klassen indenfor søgemaskineoptimering og PPC.

Det betyder, at du mestrer alle discipliner inden for Google AdWords og SEO samt besidder evnen og lysten til at arbejde analytisk og detaljeorienteret. Vi vægter, at du kan sætte tingene i system og koordinere med sælgere og udviklere på tværs af de respektive afdelinger.

Læs mere her


Frisk Frontend udvikler med flair for support

KONXION søger Frontend udvikler til produktion af hjemmesider på et Content Management System samt supportering af løsninger for kunder.

Er du frisk og kan arbejde i team med andre dygtige udviklere, samt evner at være med til at lave kravspecifikationer, udvikling, tests og support, så har vi jobbet for dig.
Opgaverne vil spænde fra opsætning af individuelle websites for vores kunder over til specifikke  kundeløsninger med specialopsætninger og kode. Du får med andre ord mange muligheder for, at udvikle dit i forvejen stærke faglige fundament samt din forståelse for sådanne systemer.

Læs mere