Job hos KONXION

Vi er lige nu interesserede i en dygtig Projektleder og Frontend udvikler til vores team.


 

Erfaren kundeorienteret projektleder 

KONXION A/S søger erfaren projektleder med flair for kundepleje, salg og koordinering. 

Vi søger en erfaren, fagligt stærk, dedikeret og initiativrig profil til vores afdeling i Aalborg. Stillingen som projektleder hos KONXION kræver, at du kan jonglere med mange bolde i luften på en gang - flere gange dagligt. Ikke mindst sætte tingene i system og koordinere med sælgere og udviklere på kryds og tværs. 

Projektporteføljen spænder over crossmedia-projekter indenfor primært web og sociale medier.

Tiltrædelse efter aftale. 

Læs mere

 

Frisk Frontend udvikler med flair for support

KONXION A/S søger Frontend udvikler til produktion af hjemmesider på et Content Management System samt supportering af løsninger for kunder.

Er du frisk og kan arbejde i team med andre dygtige udviklere, samt evner at være med til at lave kravspecifikationer, udvikling, tests og support, så har vi jobbet for dig.
Opgaverne vil spænde fra opsætning af individuelle websites for vores kunder over til specifikke  kundeløsninger med specialopsætninger og kode. Du får med andre ord mange muligheder for, at udvikle dit i forvejen stærke faglige fundament samt din forståelse for sådanne systemer.

Tiltrædelse snarest.

Læs mere

 

Dedikeret SEM-specialist

KONXION A/S søger SEM-specialist til vores kontor i Aalborg

Vi søger en erfaren, fagligt stærk, dedikeret og initiativrig profil til vores afdeling i Aalborg. Du kommer til at indgå i et team med ansvar for, at vi forbliver de bedste i klassen indenfor søgemaskineoptimering og PPC. Din primære opgave vil være optimering og overvågning af eksisterende webløsninger. Vi arbejder typisk med totalrådgivning for vores kunder. Derfor kan du forvente at skulle arbejde med både webanalyse, SEO og AdWords.

Tiltrædelse snarest.

Læs mere

 

Uopfordret ansøgning

Hvis du er hamrendes dygtig og brænder for at lave fede digitale løsninger, så hører vi hellere end gerne fra dig.

Send en uopfordret ansøgning via. vores Job APP. Det er ikke sikkert du høre fra os lige med det samme, men du bliver lagret i vores "jobdatabase", som vi jævnligt tjekker for dygtige medarbejdere.